donderdag 22 maart 2012

Giveaway : And the winner is !!(This is a post for the dutch girls about the giveaway winner, tomorrow a new post for you all loves XO )

Hej meiden allereerst super leuk dat jullie erop gereageerd hebben en ook erbij hebben gezet wat jullie leuk aan mn blog vinden. Super leuk om te lezen en het geeft mij dan ook een boost om door te gaan. Ik heb mijn giveaway niet alleen voor blog leden gedaan omdat er ook zoveel mensen mijn blog lezen die geen blog zelf hebben en dat kunnen ook trouwe lezers zijn die voor mijn idee ook net zoveel kans mogen maken op een leuke winactie als degene MET een blog. Oke ik had dus nog nooooooooit een giveway gehad en wist ik eigenlijk ook niet zo goed hoe ik het moest berekenen. Dus ik met mijn mutserige kop en gedachte ging ik nummertjes van 1 t/m 44 maken .. ik deed ze vervolgens in een hoed en ging shaken shaken shaken. Toen ik eindelijk klaar was met shaken maakte ik met mijn handen op de tafel een trommelgeroffel om het extra spannend te maken natuurlijk en trok ik een briefje eruit.. Toen ik het briefje opende stond er een nummer, Super mooi getal voor vast een super leuke meid NUMMER 5.. En degene die op nummertje 5 hoorde is :

REBECCA !!!!

De mail is onderweg naar je, Hoop dat je er blij mee bent! en voor de rest gooi ik nog een paar headshots ertegen aan :P en dankjewel voor het meedoen, het liefst gun ik iedereen die tas en ketting maar dat gaat niet. Nou Dikke kus voor jullie Sleeptightyalmighty !

X0X0 With love Mirjam!

9 opmerkingen:

 1. god youre so pretty! what mascara do you use?

  xx Kelly

  www.MessyDirtyHair.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Mir! Moet je vaker doen :) Missed this one :(
  Zou toch eens willen weten hoe jij je mascara zo krijgt! Tips???
  XO
  www.jazzybelleslife.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG i forgot to join!
  That`s too baaaad, cause i loved it! :-(

  XO Arezu

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You have a great hair style, love it !!!!
  xoxo
  Christy

  http://am2pmchic.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. i wish i could be the winner
  www.mrs-ca.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig haar!

  http://cookiescoffeecouture.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. i love your hair! can you please tell me how do you curl it? i mean, what curling iron do you use? :* thank you!

  BeantwoordenVerwijderen